woensdag 16 januari 2013

Baby doosje


Achter dit baby doosje zit eigenlijk een heel verhaal, mijn vriendin is zwanger en vroeg aan mij of ik haar geboortekaartjes wil gaan maken!! Een hele eer natuurlijk!
Ik was dan ook heel erg verrast, het eerste wat in me op kwam is jaaaa ik ga het doen!!! Hartstikke leuk, maar op een gegeven moment dacht ik wacht eens even,.... het worden er wel 100!!
Dat ga ik helemaal niet redden!! 
Ik werk 36 uur en ik had uitgerekend dat het er dan 10 per week zouden worden... daar kom ik nu nog niet eens aan toe...
Ik heb dan ook heel eerlijk verteld tegen haar dat het voor mij geen optie is:(

Maar.... in de periode dat ik in mijn gedachten al jaaa had gezegd heb ik mij verdiept in kaartjes, eerlijk op mijn blog zien jullie twee kaartjes en die had ik als voorbeeld gemaakt, dit zou het derde voorbeeld zijn.

Willen jullie ook dit leuke doosje maken? Kijk eens op de site: Card etc, shop, voor een mini prijsje heb je hele leuke kaartjes, doosjes en ideetjes!!Nu heb ik dit kaart doosje gemaakt voor een kennis, het kindje kwam met 26 weken ter wereld en het was een ontzettend zorgelijke toestand, zowel voor de baby als voor de moeder!
Ik ga niet te veel verder in details... het goede nieuws is dat het kindje is blijven leven!!

Ik ga ze blij maken met dit kleine cadeautje, ik heb er sokjes in gedaan, het past precies voor 1 paar:)

Ik denk.... ik weet wel zeker dat ze hier erg blij mee is!


Hieronder staat mijn nieuwe stempel, die heb ik laten maken door Ellen,  ik wilde er Perse! katjes op hebben! Vinden jullie ze niet enorm schattig?!


Ik ga weer verder met freubelen :) Allemaal een gezellige middag / avond gewenst! Liefs Willemijn6 opmerkingen:

 1. Hihi 10 kaartjes per week met een fulltime baan, nee dat wordt hem niet. Ik herken dat iets te snel JA zeggen wel een beetje hihi.
  Je kaartje ziet er top uit, ook je stempel vind ik super.

  Groetjes, Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Willemijn,
  wat een leuk doosje!! Zo super leuk om weg te geven! Ik snap dat je het niet zag zitten om 10 kaartjes per week te maken naast je drukke baan. Maar wel goed van je dat je het anders wel gedaan zou hebben. Want dat proef ik er een beetje uit. Had je niet 36 uur per week gewerkt, dan had je het vast gedaan!!
  Mooie naamstempel is dat zeg. Welke Ellen is het, die dit voor je gemaakt heeft??
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél leuk babydoosje! Ook je stempel is mooi, ik wou ook vragen bij wie je hem had laten maken?
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat super gemaakt Willemijn, en ik kan me voorstellen dtt je je opeens begon te beseffen oeps ik heb wel ja gezegd maar dat wordt dag en nacht doorwerken en dan wordt je niet bepaald vrolijk bij het idee, wel een eer dat ze je gevraagd heeft. Wat een verhaal zeg 26 weken zwanger en dan al bevallen, gelukkig is het goed afgelopen, ik heb zelf een nicht die nu 47 jaar is en die is ook met 26 weken geboren en ook goed afgelopen gelukkig. Schitterend je kaartje.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. prachtige creatie Willemijn!
  Dat is idd wel heel veel werk 100 kaartjes...ik had voor onze bruiloft 20 boekkaarten gemaakt en dat was al heel veel werk, dus kan me goed voorstellen dat je het niet redt! Leuke stempel trouwens! waar heb je die laten maken als ik vragen mag!?
  grtz Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie creatie! Hij is echt super geworden :D
  En net zoals de meesten ben ik ook benieuwd naar waar je die stempel hebt laten maken? :)
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen